Вцілілий після ДТП власник Tesla висловив претензії Ілону Маску

Глава компанії Tesla одразу ж пообіцяв виправити ситуацію.

Американці не перестають вражати своїм підходом до багатьох речей, і в тому числі – до автомобілів. Раніше ми вже повідомляли, що в Каліфорніі сталося ДТП з найновішою моделлю Tesla – Model 3. Автомобіль врізався в стовп, а водій та пасажир як ні в чому не бувало вийшли з машини й попрямували далі. Трохи згодом це авто виставили на страховий аукціон, де на нього кинули оком багато українців.

Ця історія має цікаве продовження. Власник розбитої Tesla Model 3, який в’їхав в стовп, висловив незадоволення від результатів інциденту. Він написав у популярному американському блозі, що після ДТП був трохи розчарований. Адже у нього після аварії трохи боліла нога, якою він натискав на газ. Окрім того, він не зміг відкрити бардачок в машині після удару, бо він відчиняється лише командою з екрану. А звідти йому треба було забрати документи. Цей екран пасажир розбив рукою, та ще й поранився.

При цьому власник нової Tesla Model 3 зізнався, що лікарі, які приїхали на місце аварії, дуже здивувались, що з ним нічого не трапилось. Зазвичай при таких ДТП людина не може ходити сама.

В нашій країні з такої заяви «постраждалого» відверто б посміялись: «Дякуй Богу, що живий залишився!» Але тільки не в США. У відповідь керівник компанії Tesla Ілон Маск у своєму Твіттері відповів колишньому власникові Model 3, що прислухається до його зауважень. Вже після наступного оновлення програмного забезпечення у Tesla буде розблоковуватись «бардачок» після аварії. А на екран наліплять прозору плівку.

Втім, власник Tesla Model 3 не збирався подавати до суду, як це часто роблять його співвітчизники. А замовив собі ще один такий же автомобіль.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти