Водіїв попередили про новий спосіб крадіжки

Зараз на парковках таке коїться, що і вийти з машини страшно. Залишиш авто без нагляду на хвилину – винесуть все. Як грабіжники проникають у наші автомобілі і як цього уникнути?

Веніамін Вегерчук сам пише сценарії для гумористичних проектів. Але сценарій, який із ним розіграли крадії місяць тому, аж ніяк не веселий. Він заїхав до торговельного центру купити кілька футболок. І в цей час на парковці обчистили його машину, пише ranok.ictv.ua.

Це у голлівудських блокбастерах злодії використовують спецприлади та комп’ютерні технології, аби відкрити авто. У реальному житті все банально просто – використовують відмички або ж розбивають скло.

Ви думаєте, що ваш автомобіль у небезпеці тільки тоді, коли вас немає поруч? Помиляєтеся! Крадуть шахраї навіть тоді, коли ви у машині. Роблять це зазвичай двоє спільників. Один вас відволікає під будь-яким приводом, інший у цей час чистить салон.

Машини грабують на заздалегідь підготовлених місцях, де відсутні камери спостереження, є домовленості з охоронцями і наводка. Або ж відправляють за вами когось стежити, а самі тим часом крадуть все, що можуть.

Аби не стати жертвою грабіжників на парковках – перш за все не провокуйте їх і не залишайте цінні речі на сидіннях чи видних місцях. А краще взагалі заберіть їх із собою. Старайтеся залишити машину на видному місці парковку.

Якщо ви прийшли і побачили, що вашу машину обчистили, – одразу викликайте поліцію і пишіть заяву.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти