Новий кримський автобан перетворюється в «дорогу смерті» (Відео)

Автомобільна траса, яка будується зараз в Криму, позиціонується, як автобан міжнародного класу – траса «Таврида». Поживемо – побачимо, але Україні не завадить хороший автобан, побудований чужими руками, коли Крим повернеться додому. Однак, при цьому, все, як завжди – варто було піти більш-менш значного снігопаду, як хвалений автобан перетворився на ковзанку, на якому стало смертельно небезпечно їздити.

Як стало відомо ProfiDom.com.ua, в святкові дні траса «Таврида», частина якої відкрили, як раз, напередодні Нового року, перетворилася на ковзанку.

Водії масово скаржаться на те, що дорога не посипана реагентами, а в снігопади на ній не було помітно техніки, розчищає проїзд для машин. Через кригу, поїздка з Керчі до Сімферополя могла розтягнутися на 5 годин, кілька машин розвернуло на слизькій дорозі або віднесло в кювет.

Ось, деякі найбільш цензурні висловлювання з приводу цієї траси: «Невже не можна снігоприбиральну техніку пустити? Для чого її відкривати, якщо не чистити?», «На «Тавриді» ожеледь, краще сидіти вдома – розіб’єте машини», «До Феодосії «Таврида» норм., А ось після – шматки льоду», «Траса – просто жесть. Ожеледь і снігові грудки»…

Деякі водії вирішили не ризикувати і відправилися по старій трасі через Грушевський перевал. Однак, там ситуація була не кращою – дорогу скувало льодом, а в деяких місцях автомобілі грузли в сніговій каші.

А, що очікували жителі півострова? Невже, були впевнені в тому, що нинішня влада кинуться розчищати трасу від снігу, при перших ознаках погіршення погоди? Для них – набагато важливіше швидше «ввести дорогу до ладу», адже, земляні і дорожні роботи завжди були невичерпним джерелом будівництва приватних будинків і дач для керівництва.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти