Jaguar на литовських номерах вразив кузовом (Фото)

Сьогодні на українських дорогах можна зустріти автомобілі на єврономерах найрізноманітніших марок. Серед них трапляються і машини марки Jaguar. Один з них, на литовських номерах, оснащений досить рідкісним типом кузова прописався в Києві.

Це Jaguar X-Type Estate – перший серійний універсал марки Jaguar, що випускався з 2004 по 2009 рр. Машина досить рідкісна, так як частка універсалів в загальному випуску X-Type склала всього 7,5%. X-Type стала однією з наймасовішою в лінійці іменитого англійського виробника – з 2001 по 2009 рр. випущено понад 355 тис. штук, з них універсалів – 27 тис. Jaguar X-Type Estate продавався також в США і Канаді під назвою X-Type Sportswagon.

Відзначимо, що X-Type став першим «ягуаром», на якому з’явився 4-цілінрового дизельний двигун і передній привод. Машина також пропонувалася і з повним приводом. Лінійка двигунів складалася з бензинових моторів V6 – робочим об’ємом 2,0 л, 2,5 л і 3,0 л, потужністю відповідно 157, 194 і 231 к.с. А також вже згаданого 2,0-літрового турбодизеля в 130 «конячок».

Нещодавно лінійка Jaguar поповнилася новим спортивним універсалом – моделлю XF Sportbrake. Хочеться вірити, що і цей незвичайний «ягуар» також оселиться в нашій країні – тільки вже не на литовських номерах, а на українських.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти