Стало відомо, що роблять з новими автомобілями, які не продали в салоні?

Дуже часто можна побачити величезну кількість нових автомобілів, які займають великі площі під стоянки, що припадають пилом і гниють. Адже це саме ті машини, які не знайшли споживача.

Незрозуміло звідки вони беруться, адже дилер передбачає майбутній обсяг продажів, шле на завод депешу з вимогою необхідної кількості. Дуже часто виробники штучно створюють дефіцит, щоб був попит на їх авто. Автосалон теж говорить покупцям, що машин мало і на всіх не вистачить. Але навіть при такому розкладі, залишається величезна кількість нерозпроданих автомобілів.

Трапляється це через те, що несподівано ввели санкції, підвищився курс валют, змінилися ціни у постачальника, дилери накручують великий відсоток на продаж, погана реклама і незатребуваність моделі.

Багато хто думає, що такі авто пішли на утилізацію. Однак ні. Вони продаються, навіть якщо були випущені в минулому або позаминулому році. На них ставлять дуже хороші знижки і роблять акції, для залучення покупців. В крайньому випадку можуть запропонувати співробітникам салону, на дуже вигідних умовах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти