Народні депутати вирішили змінити українські дороги

У парламенті зареєстровано проект закону 9124 про внесення змін до статті 8 ЗУ “Про автомобільні дороги”, яким передбачаються зміни в частині класифікації автомобільних доріг загального користування державного значення та місцевого значення, з посиланням на сайт ВРУ, передає УНН.

Як зазначається у пояснювальній записці, законопроект розроблено з метою приведення системи державного управління автомобільними дорогами загального користування у відповідність із сучасними ринковими конкурентними умовами та надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині управління автомобільними дорогами місцевого значення загального користування шляхом внесення змін до статті 8 Закону України “Про автомобільні дороги” в частині визначення нової класифікації автомобільних доріг загального користування.

“Внесення змін до статті 8 Закону України „Про автомобільні дороги“ в частині класифікації автомобільних доріг загального користування державного значення та місцевого значення для подальшого віднесення орієнтовно 14 тис. км територіальних автомобільних доріг загального користування державного значення до доріг місцевого значення, та надання статусу регіональних доріг решті 8 тис. км територіальних доріг”, — зазначають автори законопроекту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти