Складено ТОП-10 представницьких седанів 2018 року

Журналісти британського автомобільного видання Autocar склали рейтинг кращих бізнес-седанів 2018 модельного року. Примітно, що в ТОП-10 не потрапив представницький Toyota Camry.

На першому місці рейтингу розташувався представницький седан BMW 5-Series, який реалізується на світовому ринку вже майже 46 років. Модель має бездоганну якість внутрішньої обробки, а керованість і комфорт при русі роблять седан ідеальним рішенням для далеких поїздок.

На другій сходинці розташувався британський Jaguar XF, який поєднує комфортне керування і високі динамічні характеристики. При цьому експерти не радять купувати дизельні версії, які погано заводяться на морозі.

Третє місце в рейтингу кращих представницьких седанів дістається Mercedes-Benz E-Class, який вже в базовому варіанті виконання має досить широкий список оснащення. Примітно, що дизельний мотор в даній моделі не викликав нарікань у експертів.

Четверта і п’ята сходинка дісталися шведському Volvo S90 і німецькому Audi A6, які змогли порадувати експертів рівнем безпеки і широким набором електронних асистентів. Крім того, моделі мають стильний дизайн і сучасні мотори.

Також журналісти не змогли не відзначити японський Lexus GS, який відноситься вже до преміального сегменту, а також більш «демократичний» Skoda Superb, відомий своєю практичністю. Восьма сходинка рейтингу дісталася Maserati Ghibli, а дев’яте місце займає Infiniti Q70. Замикає ТОП-10 новий середньорозмірний седан Hyundai Genesis.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти