Кілька сотень українців забронювали нову модель Tesla Model 3

Дуже скоро найбільш очікувані електрокари Tesla Model 3 можуть з’явиться і на українських дорогах

Попередньо замовили собі нову модель електрокара Tesla Model 3 вже близько півмільйона клієнтів по всьому світу. Виявилося, що серед шанувальників бренду є і українці. Згідно з даними Tesla Club Ukraine, опублікованих на сторінці в Facebook, кілька сотень наших співгромадян зацікавилися купівлею брендового авто.

Адміністратори сторінки Tesla Club Ukraine пояснили, як правильно українцям зарезервувати для себе новий електрокар. Виявляється, для попереднього замовлення потрібно внести передоплату в сумі 1000 євро. А на сайті компанії вказати як країну доставки Польщу. Уже коли автомобіль привезуть в цю країну, представники Tesla в Україні допоможуть клієнту забрати автомобіль.

Варто відзначити, що нова Tesla Model 3 – один з найочікуваніших електромобілів на даний момент. Цього літа модель надійшла в масове виробництво і деякі власники вже отримали свої авто. Треба сказати, що завод Tesla до кінця року планує випускати близько 20 тисяч електрокарів щомісяця.

Вартість новинки від Tesla в 2018 році стартує з 35 тисяч доларів (це понад 900 тисяч гривень). Однак, виробник запевняє, що за таку суму власник отримає автомобіль, здатний розганятися до сотні кілометрів за 5,6 с і проїхати 354 км без підзарядки.

Клієнтам також пропонується авто за 44 тисячі доларів (1,1 мільйона гривень), який здатний розганятися до 100 км / год за 5,1 секунд. А запасу зарядки електрокара вистачити на все 500 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти