Гройсман пообіцяв карати операторів за зловживання на ринку пального

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман готовий зустрітися з представниками ринку нафтопродуктів в Україні, щоб розповісти їм про неприпустимість отримання надприбутку в цій сфері. Про це він заявив в інтерв’ю одному з українських телеканалів, передає УНІАН.

Гройсман зазначив, що учасники ринку палива активно піднімають ціни, якщо є передумови для цього, проте, зниження цін відбувається значно повільніше.

«Я вважаю, що це неприпустимо. Якщо потрібно, я буду зустрічатися з усіма гравцями на ринку нафтопродуктів, і потрібно їх привести до нормального позиції. Ніхто не говорить, що потрібно їм працювати в збиток, але ми повинні донести їм позицію, що надприбутки в цій сфері бути не повинно, що вони повинні, якщо є умови для зниження ціни, це зробити », – сказав прем’єр.

Він нагадав, що доручив Державній фіскальної службі проаналізувати митні декларації імпортерів палива і подивитися, де можуть бути зловживання.

«Якщо ми знайдемо хоч одну гривню зловживань – ми будемо карати нещадно тих, хто дозволив собі це зробити», – сказав глава Кабміну.

Нагадаємо, експерти прогнозують здешевлення бензину і дизельного пального в Україні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти