Купуючи «євробляху», українець позбувся майже 50 тисяч гривень

Купуючи автомобіль «на бляхах», чоловік позбувся майже 50 тисяч гривень. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У Личаківський відділ поліції 24 квітня надійшла інформація про шахрайство. За допомогою до працівників поліції звернувся 58-річний житель міста Харків. Чоловік розповів, що він намагався купити автомобіль «Фольксваген» іноземної реєстрації через мережу Інтернет. Узгодивши в телефонному режимі усі деталі, він 12 квітня провів передоплату за покупку в розмірі 47 тисяч гривень. Згодом, як і домовлялися, заявник прибув на Львівщину до одного з держаних кордонів України, щоб забрати свій автомобіль. Проте ні продавця, ні транспортного засобу в обумовленому місці не було.

Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника, причетного до шахрайства, з’ясовують усі обставини події. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти