В Україну можуть хлинути дешеві авто з Мексики

В Україну почали масово завозити автомобілі з Мексики – за перший квартал 2018 року було поставлено більше 2,5 тис. одиниць на суму майже 20 млн доларів. В першу чергу завозять дизельні Volkswagen Golf Sportwagen, повідомляє ВСВІТІ з посиланням на UBR.

“Вони коштують від 18 тис. доларів. Нові німецькі – 30 тис. доларів. На них черги, але зараз не продають через проблеми з сертифікацією. Завдяки цим машинам Volkswagen в Україні декілька разів був лідером ринку за останні місяці”, – повідомив головний редактор проекту Авто24 Сергій Матусяк.

При цьому у Golf Sportwagen з Мексики комплектація багатша, ніж у Volkswagen з Європейського Союзу. Зокрема, за 22 тис. доларів можна придбати модель з панорамним дахом, просунутою медіа- та аудіосистемою, адаптивним круїз-контролем із системою автоматичного гальмування.

“Надалі кількість таких машин лише зростатиме. Щоправда, “євроблях” з Мексики поки ще не зустрічав. Можливо, вони і є, але припускаю, що більша частина розмитнюється по типу автомобілів з Америки. Легально”, – зазначив автоексперт компанії Car4you Володимир Валуйский.

За словами експертів, в Україні також стають дедалі популярнішими поставки авто з Канади і Грузії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти