Уряд прийняв транспортну стратегію до 2030 року

Кабінет міністрів України схвалив в середу на засіданні Національну транспортну стратегію на період до 2030 року “Drive Ukraine 2030”. Про це повідомляється на сайті відомства.

“Документ є досить модерним і спрямованим не тільки на вирішення проблем сучасності, а й на створення нової інфраструктурної реальності. Ми можемо нескінченно латати дороги або модернізувати вагони, яким по 40 і більше років. Але тільки амбітні плани і “велика інфраструктурна революція” можуть дати Україні нова якість. Побудова сучасної держави вимагає сучасного підходу”, – прокоментував рішення міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За словами Омеляна, стратегічною метою є інтеграція України в світову економіку і технологічний стрибок у сфері інфраструктури. Міністр також зазначив, що над документом працювала сильна команда з європейських експертів і консультантів, співробітників Міністерства та офісу підтримки реформ.

Презентація Стратегії відбудеться в рамках Міжнародного тижня з торгівлі і транспорту, який проходить в Одесі з 29 травня по 1 червня 2018 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти