ТОП-5 авто, які поважають усі водії

Зараз потік машин перетворився на одну загальну масу. Безліч знеособлених марок і моделей не привертають абсолютно жодної уваги. Навіть колишні гіганти зрівнялися у візуальному ефекті з новоявленими бестселерами.

Але є машини, появу яких не помітити нереально. І ці автомобілі досі здатні викликати трепетання і повагу сусідів по потоку.

5. BMW 5-Series E34

Чи не найпопулярніша машина 90-х.

4. Jeep Grand Cherokee ZJ

Ще одна дуже популярна в певних колах машина з 90-х. Брутальний, приголомшлива прохідність і витривалість. Єдиний недолік – велика витрата пального.

3. Toyota Land Cruiser 100

«Крузак» був не менш популярний. Багато в чому завдяки тому, що машина дає можливість швидкої посадки-висадки, що в деяких ситуаціях рятувало життя. А ще феноменальна надійність і приголомшлива прохідність, що важливо.

2. Mercedes-Benz S600 W140

Легендарний «шестисотий» всім своїм виглядом демонстрував статус, багатство і владу господаря. Крім того, в машині було досить топове на той час оснащення, яке дозволяло вирішувати багато питань сидячи в кабінеті на колесах. Рівень комфорту, з яким їздить цей крейсер, досі заворожує.

1. Mercedes-Benz Gelandewagen

Хто точно заслуговує на беззастережне перше місце, так це «Гелік». Машина дає все, що потрібно: динаміку, прохідність, надійність і вигляд. З ефектом від «кубика» складно змагатися.

Джерело: autonews.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти