Таксистам на електрокарах обіцяють безліч привілеїв

Агрегатор таксі Uber розпочав програму EV Champions Initiative, метою якої є заохочення таксистів, які використовують електромобілі. Компанія розраховує, що вже наступного року кількість пасажирів, які скористаються електричними таксі, перевищить 5 млн.

Програма діє тільки в шести містах Північної Америки – Лос-Анджелесі, Сакраменто, Сан-Франциско, Остіні, Сан-Дієго, Сієтлі і в Монреалі. Вона покликана вирішити складнощі, з якими стикаються таксисти, що використовують електромобілі. Іноді вони вимушені втрачати гроші через простій під час зарядки своїх машин, швидких зарядних станцій в центральних районах міст не вистачає, а електрокари з великим запасом ходу коштують дорого – усе це робить використання електромобіля в таксі менш вигідним в порівнянні з автівками, оснащеними ДВЗ.

Допомога з боку Uber надаватиметься за трьома напрямами. По-перше, фахівці компанії робитимуть консультації з питання отримання усіх можливих пільг, які покладені для власників електротранспорту в кожному конкретному місті. По-друге, власники електричних таксі отримуватимуть замовлення від пасажирів на 30 хв раніше інших таксистів, що дозволить їм заздалегідь планувати маршрут з урахуванням потреби в заряджанні. Нарешті, в деяких містах Uber обіцяє пряму грошову підтримку власникам таксі на електротязі.

Джерело: e-move.com.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти