Озвучені терміни будівництва першої платної дороги

Цього року планують завершити всю документацію, щоби розпочати оголошення тендерних процедур щодо будівництва першої платної дороги в Україні  – Львів-Краковець.

Про це сьогодні, 17 липня, під час візиту до Львова розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми вже маємо зацікавлення щодо будівництва дороги з боку двох європейських та однієї азійської країни, які готові взяти участь у цьому тендері. Я сподіваюся, що конкуренція буде достатньо високою», – зазначив Володимир Омелян.

«По трафіку ми не бачимо проблем, більше того, це не лише трафік на західних напрямках в нашій державі, а це стосується також і Півдня. Але потрібно зараз зрушити цю кригу з місця», – додав міністр та наголосив, що людям не потрібно тішити себе ілюзіями, що раптом вся Україна буде мати платні дороги і це буде коштувати «5 копійок».

«Доріг таких буде небагато і вартість буде європейською. Робити ми це повинні. В наступному році завершимо цей тендер і приступимо вже фізично до будівництва дороги у 2019 або у 2020 році», – резюмував Омелян.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти