Іноземні спеціалісти високо оцінили українські «КрАЗи»

На «АвтоКрАЗі» пройшла інспекторська перевірка автомобілів-шасі КрАЗ-63221 (6х6), яка проводилася в рамках зовнішньоекономічного контракту на поставку в одну з північно-африканських країн партії повнопривідних автомобілів КрАЗ. Слід зазначити, що це новий контрагент цієї країни, який замовив автомобілі КрАЗ для цивільного сектора. Раніше сюди регулярно поставлялися тільки армійські автомобілі КрАЗ різних моделей.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Законтрактовані автомобілі КрАЗ-63221 із двоскатним ошинуванням коліс, що забезпечують високу вантажопідйомність, виготовлені у стандартній комплектації. При цьому на вимогу замовника вони мають подовжену базу і чотиридверну кабіну. Ці автомобілі будуть використані в якості транспортної бази під монтаж спецобладнання і перевезення ремонтних бригад.

Контрольне приймання традиційно включало в себе перевірку комплектності виготовлених машин на відповідність специфікаціям, прописаним у контракті, ходові випробування, що проводилися на випробувальному полігоні підприємства.

Підсумок інспекції: підтвердження повної відповідності виготовлених машин КрАЗ жорстким вимогам даного контракту, що дає право «АвтоКрАЗу» почати підготовку автомобілів до відвантаження на адресу північно-африканського Замовника.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти