Фанати Porsche зможуть змінювати автомобілі ледь не щодня

Для тих, хто прагне їздити на Porsche, але не бажає купувати авто, бренд почав тестувати сервіс підписки, пише Радіо Максимум.

Нова програма Passport дозволяє за 2 тисячі доларів на місяць отримувати доступ до восьми моделей Porsche на вибір, серед яких 718 Boxster, Cayenne і Cayman S. Наразі таку можливість тестують в Атланті (США).

Крім стандартної Passport, є преміальна програма Accelerate. За 3 тисячі вона дає доступ уже до 22 моделей і модифікацій німецького бренду, серед яких є 911 Carrera S, Macan GTS і Cayenne S E-Hybrid SUV. В ціну обох програм входять податки, реєстраційний збір, страховка, кошти на утримання та догляд.

При оформленні підписки потрібно заплатити одноразовий збір у 500 доларів і пройти кредитну перевірку. Мешканцям Атланти, що підписалися на програму, доставлять їх Porsche додому вже в листопаді. Вони також зможуть запитувати зміну моделі за допомогою програми Porsche Passport. Тестування в Атланті має дати німецькому автобренду розуміння того, чи варто розвивати цей напрямок далі.

Porsche став не першим, хто запропонував машини по підписці. У вересні Volvo представив сервіс Care by Volvo. Підписка на авто шведського автовиробника коштує значно менше – від 476 до 1100 доларів на місяць. На відміну від Porsche, сервіс працює у восьми країнах: Швеції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, Норвегії, Польщі та США.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти