Рада готується прийняти доленосне рішення для водіїв нерозмитнених авто

Законопроекти 8487 та 8488, які спрямовані на вирішення проблем нерозмитнених машин в Україні та зменшення митних платежів при розмитненні іномарок, внесені до порядку денного Верховної Ради. Документи можуть розглянути вже на початку листопада.

Як повідомляє портал «Автолюбителі», дев’ята сесія восьмого скликання, на якій можуть розглянути законопроекти про «євробляхи», розпочнеться 6 листопада. З огляду на те, що дані документи вже давно не дають спокою власникам нерозмитнених авто, то ймовірність того, що їх розглянуть у числі перших, дуже висока.

Перед тим як за законопроекти візьмуться депутати, їх ще раз обговорять на профільному комітеті під керівництвом Ніни Южаніна.

Днями Южаніна заявила, що Комітет планує розглянути вищезгадані законопроекти і представити їх на розгляд парламенту вже в перших числах листопада.

Нагадаємо, згідно з порядком денним Верховної Ради України, найближчі сесійні дні пройдуть з 6 по 9, а також з 20 по 23 листопада. Саме тоді може і вирішитися доля «євроблях».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти