В Україні зареєстрували рекордну кількість автомобілів з ГБО

На кінець 2016 року в Україні налічувалося 2,25 млн автомобілів, які використовують LPG в якості моторного палива. Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на Ліга Бізнес.

У 2016 році Україна посіла четверте місце в світі за кількістю автомобільного транспорту з газобалонним обладнанням. Такі дані наводяться в доповіді Всесвітньої асоціації LPG (WLPGA), повідомляє NefteRynok.

За даними WLPGA на кінець 2016 року в Україні налічувалося 2,25 млн автомобілів, які використовують LPG в якості моторного палива або близько 9% світового автопарку.

У WLPGA додають, що в 2016 році найбільшим у світі ринком за кількістю автомобілів з ГБО залишається Туреччина, де зареєстровано близько 4,44 млн авто на LPG. На другому місці Росія з показником 3 млн авто. Трійку лідерів замикає Польща, де налічується майже 2,98 млн автомобілів, на яких встановлено газобалонне обладнання.

Всього ж на початок 2017 року в світі налічувалося 26,8 млн автотранспортних засобів, які використовують LPG в якості палива або близько 9% світового автомобільного парку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти