Купівля уживаних автомобілів: водії різко змінили переваги

У Великобританії, згідно з аналізом пошукових запитів користувачів сайту Auto Trader, за останні три місяці майже в 2 рази зріс інтерес до б / у електромобілів і гібридів.

У першому півріччі 2018 року користувачі сайту Auto Trader, де продають старі автомобілі, зробили всього 4% пошукових запитів на «зелені» моделі. У другій половині поточного року інтерес британців до гібридів і електрокаром підскочив відразу в 2 рази, пише autonews.ua.

Експерти Auto Trader прогнозують, що якщо ця тенденція збережеться, то на початку 2019 року вже 10% всіх пошукових запитів користувачів цього ресурсу припадуть на електромобілі та гібриди.

Можна подумати, що інтерес британців до «зелених» машин, що проявляється в Інтернеті, залишається всього лише інтересом. Але це не так. Жителі Туманного Альбіону дізнаються в Інтернеті інформацію, а потім роблять покупки. Так, в жовтні 2018 року британці купили гібридних машин і електрокарів на 34% більше, ніж за аналогічний місяць 2015 року.

Потрібно відзначити, що жителі Великобританії як і раніше активно цікавляться б / у дизельними автомобілями. На них в минулому місяці припало 48% пошукових запитів користувачів Auto Trader. А ось інтерес бензиновим уживаними машинами знизився на 1% – до 45%.

Як бачите, не дивлячись на критику дизельних моторів за їх неекологічність, британці все одно хочуть мати такі авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти