Стало відомо, де наступного року будуватимуть бетонні дороги

У Державному агентстві автомобільних доріг України проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2019 рік.

2018 року в Полтавській області здійснювали реалізацію інвестиційного проекту на автодорозі Н-31 за маршрутом Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

На цій дорозі будується сучасний автошлях з цементобетонним покриттям, транспортна розв’язка в двох рівнях на перетині автодоріг М-22 та Н-31, а також шляхопровід через залізницю в Кобеляцькому районі.

На автомобільній дорозі М-03 за маршрутом Київ-Харків-Довжанський в рамках реконструкції автошляху проведено відновлення 13 км покриття, виконуються роботи з будівництва мосту через р.Сула та шляхопроводу через залізницю.

Окрім того, на автомобільній дорозі М-03 проведено поточний середній ремонт в с.Копили Полтавського району, відновлено та посилено шляхопровід через залізницю, влаштовано лінію зовнішнього освітлення.

На автодорозі М-22 проведено поточний середній ремонт окремими ділянками.

На автодорогах Р-60 за маршрутом Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Т-17-16 за маршрутом Хорол-Семенівка-Кременчук, Р-42 за маршрутом Лубни-Миргород-Опішня проведено поточний середній ремонт окремими ділянками.

Наступного року пріоритетними проектами для виконання ремонтів на території Полтавської області залишаться найбільш навантажені автошляхи: М-03, М-22 та Н-31. Також продовжиться реалізація державного інвестиційного проекту (будівництво цементобетонної дороги, спорудження дворівневої транспортної розв’язки та шляхопроводу через залізницю в Кобеляцькому районі).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти