В Україні з’явився кросовер Honda HR-V

Компактний кросовер японського виробника вже давно і активно продається в Європі та Америці, а до нас все ніяк не доїде. Але тепер на сайті офіційного представництва компанії з’явилася в доступі вже рестайлінгова модель Honda HR-V.

Це вже друге покоління кросовера, який вперше потрапив на ринок в 1998 році. І в 2018 році на Паризькому автосалоні компанія презентувала оновлену версію кросовера, який тепер продається в Україні.

Компактний SUV побудований на тій же платформі Global Compact, що і Jazz, і має колісну базу в 2610 мм і довжину 4 334 мм. Кліренс автомобіля становить 180 мм, а в продажу є поки тільки передній привід.

Останні зміни принесли Honda HR-V нові бампера, решітку радіатора і оптику, яка оснащується діодними вогнями вже в початковій комплектації. У салоні замінили крісла на більш зручні, оббивка стала якіснішою, а аудіосистема пережила доопрацювання. Але в значній мірі інженери попрацювали над шумоізоляцією.

В Україні кросовер доступний з 1,5-літровим турбованим i-VTEC потужністю 130 к.с. і з фірмовою трансмісією CVT. Вартість версії Comfort складе 678 506 грн, а більш наповнена комплектація Elegance обійдеться вже в 791 121 грн.

Джерело autonews.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти