«Євробляхи» не залишать в спокої навіть після легалізації

Легалізовані автомобілі з іноземною реєстрацією наносять репутаційний збиток компаніям, які до сих пір співпрацюють з власниками таких авто. Про це заявляють в корпорації «Богдан».

У прес-центрі компанії наголосили на необхідності відмовитися від кооперації з водіями-порушниками закону.

«Нерозмитнені машини на єврономерах стали частиною автопарків великої кількості служб таксі, однак деякі з компаній вже збираються відмовлятися від послуг водіїв таких машин. Очевидно, їх керівництво розуміє важливість збереження своєї репутації, і бере на себе відповідальність здійснювати бізнес-діяльність законними засобами і методами», – йдеться в повідомленні.

У корпорації зазначили, що нелегальним автомобілям на єврономерах немає місця в правовій державі.

Як відомо, в листопаді український парламент був змушений піти на законодавчий компроміс і прийняв закони №8487 та №8488. Ці документи надають власникам незаконних транспортних засобів можливість легалізувати машини на пільгових умовах.

«Богдан» підтримує таке рішення влади, оскільки виступає за цивілізований автомобільний ринок, на якому немає місця нелегальному металобрухту на колесах. У той же час в корпорації нагадують, що навала старих авто викликала ситуацію, коли місце нових машин на ринку все активніше займають старі легковики з іноземною реєстрацією, що призводить до занепаду українського авторинку», – резюмували в компанії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти