Столицю скували ранкові затори

На дорогах Києва зранку помітне значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, значні затори спостерігаються на вулицях Юрія Іллєнка, Жилянській, Січових Стрільців, В’ячеслава Чорновола, проспекті Валерія Лобановського, Голосіївському проспекті, Набережному шосе.

Крім того, ускладнений рух автотранспорту помітний на Повітрофлотському проспекті, вулицях Народного Ополчення, Новокостянтинівській, Семена Скляренка, Набережно-Хрещатицькій, бульварі Тараса Шевченка.

Також водіям при виборі маршруту варто врахувати затори на проспекті Леся Курбаса, Великій окружній дорозі, проспекті Перемоги, зокрема, від станції метро “Шулявська” до станції метро “Святошин”.

На Лівому березі Києва високий рівень заторів спостерігається на проспекті Миколи Бажана, Дарницькому шосе, проспекті Соборності та Броварському проспекті, бульварі Перова, проспекті Генерала Ватутіна, вулицях Гната Хоткевича, Братиславській, а також на Дніпровській та Русанівській набережних.

Рух на Дарницькому, Патона, Південному мостах ускладнено у напрямку Правого берега. На мосту Північному та Метро можна проїхати вільно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти