На ЗАЗі будуть випускати корейські трактори (ФОТО)

Як стало відомо AgroPravda.com зі слів голови правління ЗАТ ЗАЗ Миколи Євдокименка, на ЗАЗі в наступному році стартує збірка корейських тракторів бренду LS (це новий бренд відомого в Південній Кореї підрозділу LG Heavy).

На початковому етапі планується великовузлове SKD-складання тракторів, потім в планах – наблизитися до промислової CKD-складання. Відзначимо, що ЗАЗ вже має багатий досвід по роботі з корейськими виробниками (згадаємо хоча б Daewoo Lanos, що збираються на ЗАЗі), так що з переорієнтацією частини виробництва складнощів не очікується.

Реалізовуватися нові трактори будуть через розгалужену мережу «УкрАвто».

Нагадаємо, дебют корейських тракторів LS в Україні, ексклюзивні права на дистрибуцію яких отримала корпорація «УкрАвто», відбувся на виставці «Агроекспо 2017» в Кропивницького, про що вже повідомлялося раніше.

У «УкрАвто» мають намір зробити ставку в Україні на дві моделі тракторів LS: V-серії потужністю 70-80 к.с. і H-серії потужністю 110-140 к.с. Крім того, навесні на український ринок вийде і мінітрактор з відкритою кабіною для фермерських господарств.

Цінова політика на трактора LS буде цілком адекватною: стартова ціна зібраного в Кореї трактора LS починається від 38000 у.о., а найпотужніші варіанти будуть запропоновані за 70000 у.о. При цьому, з урахуванням українського складання і можливої локалізації – очікується, що вартість тракторів стане ще більш привабливою.

Відзначимо, ЗАЗ, маючи за плечима більш ніж 150-річну історію, свого часу якраз і починав своє виробництво з сільськогосподарської техніки. І, оскільки є потреба ринку, – підприємство цілком успішно може повернутися до витоків.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти