Оголошено ціни на новий Renault Captur

Представництво компанії Renault в Україні оголосило про старт продажів оновленої моделі Captur. Компактний кросовер отримав косметичні правки дизайну екстер’єру та озброївся новими опціями. Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на autoua.net.

Оновлена ​​версія Renault Captur зберегла двоколірну схему забарвлення кузова й отримала три нові кольори: Atacama Orange, Ocean Blue і Platine Gray для даху і тепер для п’ятидверки є 30 колірних комбінацій. Декоративні заглушки колісних дисків і вставки нижніх захисних накладок дверей запропоновані в п’яти кольорах: Ivory, Ocean Blue, Cappuccino, Red і Atacama Orange.

Оновлений Captur оснащений світлодіодними передніми фарами Pure Vision (в залежності від версії), характерними C-образними світлодіодними денними ходовими вогнями і затемненими задніми ліхтарями. Змінилася радіаторна решітка з хромованою смугою. Вона зробила Captur більш схожим на Kadjar. На передньому і задньому бамперах з’явилися нові захисні пластини.

Для перших трьох рівнів комплектації доступні чотири типи колісних дисків: по дві моделі 16- і 17-дюймових. Починаючи з третього, для двоколірних автомобілів у якості опції пропонується фіксований панорамний люк.

Оформлення салону пропонується в шести варіантах з використанням кольорів Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red, Satin Chrome і Patina Chrome. Дещо змінилось рульове колесо, важіль перемикання передач і дверні панелі. Вмонтовані в стелю світлодіодні світильники можуть бути використані, як лампи для читання. Від попередньої версії новий Renault Captur зберіг знімну оббивку і місткий «бардачок» Easy Life.

Для оновленого Captur виробник встановив акустичну систему Bose, мультимедійну систему R-Link Evolution з навігацією, Bluetooth і управління системами допомоги водієві. Вперше в Renault Captur можна встановити систему BSW. Чотири датчика виявляють наявність рухомих транспортних засобів, в тому числі мотоциклів та велосипедів, в «сліпих» зонах. Працює система на швидкості від 30 до 140 км/год. Топові версії оновленого кросовера оснащені системою автоматичної допомоги парковки.

У моторному лінійці – дизельний двигун dCi 90 (90 к.с., 220 Н • м) і бензиновий мотор 115 TCe з прямим вприскуванням палива (115 к.с., 190 Н • м). Обидва силові агрегати працюють в парі з автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням (EDC).

Ціни на Renault Captur в комплектації Zen починаються від 514 217 грн., в Intensе – від 549 257 грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти