Сьогодні можуть змінитися правила дорожнього руху

Сьогодні, 25-го жовтня 2017 року, Кабінет міністрів України повинен затвердити законопроект, який передбачає внесення деяких змін в правила дорожнього руху. Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на Автотема.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що за останній рік кількість ДТП на українських дорогах, в тому числи з летальним результатом, зросла на 13%. Аваков додав, що Кабмін буде ініціювати внесення поправок до правил дорожнього руху і дуже сподівається, що Верховна Рада в екстреному порядку розгляне даний законопроект. Особливо це стосується внесення змін до пунктів 5 і 6. Міністр також нагадав, що на розгляді у Верховній Раді знаходиться проект про ведення фото- та відеореєстрації порушень на дорозі.

А ось Антон Геращенко не прихильник обмеження швидкості руху в населених пунктах до 50 км/год. Заступник міністра вважає, що швидкість 60 км/год допустима, якщо її не перевищуватимуть деякі водії, які іноді дозволяють собі пересуватися по місту зі швидкістю понад 100 км/год.

Згідно з опублікованою статистикою Всесвітньої організації охорони здоров’я, щорічно у світі в результаті ДТП гине близько мільйона людей. Найчастіше жертвами ДТП стають люди у віці від 15 до 29 років.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти