В Україну привезли унікальний асфальтоукладач

Перший в Україні компактний асфальтоукладач Volvo P4820D допомагатиме ремонтувати дороги у Києві та Київській області. Новинка поповнила автопарк ТОВ «ДБУ-208» та вже почала використовуватись спеціалістами компанії.

Асфальтоукладач Volvo P4820D обладнаний двигуном Volvo D4 E потужністю 96 кВт. Спецмашина має високу універсальність та маневреність, що дозволяє їй виконувати різні види робіт. P4820D – найменший 2,5-метровий гусеничний асфальтоукладальник в лінійці Volvo CE. Його компактна конструкція дозволяє транспортувати його разом з іншою технікою.

Асфальтоукладач має нову електронну систему управління третього покоління EPM 3, яка дає оператору повний контроль над машиною. При виконанні однотипних робіт з укладання оператор може викликати збережені в EPM 3 параметри, що полегшить початкове налаштування машини і дозволить швидко почати роботу. Точне налаштування для підвищення продуктивності і ефективності можна виконувати прямо на ходу.

Розгладжувальна плита Volvo P4820D здатна нагріватися рівномірно і швидко (до трьох градусів за хвилину). Це покращує паливну ефективність і прискорює підготовчий етап робіт.

Джерело specmachinery
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти