В Україні можуть збільшити мінімальний вік водіїв

Після жахливої ​​ДТП в центрі Харкова, жертвами якої стали шість осіб, президента України Петра Порошенка попросили збільшити мінімальний вік для видачі водійського посвідчення. Відповідну петицію зареєстрували на сайті глави держави, передає Твоя МАШИНА.

На думку автора звернення Олександра Кушнаренка, водії, які не досягли 25-річного віку, не усвідомлюють рівень відповідальності й часто перевищують швидкість, а також вживають за кермом спиртні напої, що призводить до аварій.

“Для захисту життя і здоров’я людей, прошу Вас, пане Президенте, ініціювати внесення змін до умов отримання права на керування транспортним засобом – а саме, змінити віковий ценз з 18 років на 25 років, оскільки, на думку більшості людей, після 25 років людина стає більш виваженим і відповідає за свої рішення “, – йдеться у тексті петиції.

Збір підписів під петицією почався ще чотири дні тому, але поки її підтримали лише 26 користувачів.

Нагадаємо, електронна петиція, адресована Президентові України, розглядається за умови збору на її підтримку не менш як 25 тисяч підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти