Литва почала розслідування законності ввезення в Україну авто з литовськими номерами

Розслідування почалося за запитом України.

Митна служба Литви на запит української сторони почала розслідування законності ввезення в Україну та використання на її території автомобілів з литовської реєстрацією. Про це повідомляє прес-служба ДФСУ.

Литовські колеги за запитом української сторони почали розслідування відносно законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки“, – заявили у фіскальній службі України.

За даними Державної фіскальної служби, на сьогоднішній день в Україні понад 59 тис. транспортних засобів з литовської реєстрацією, левова частка яких – 44,6 тис. – перебувають у режимі тимчасового ввезення.

Українські та литовські митники домовилися удосконалити співробітництво та обмін досвідом у сфері попередження митних правопорушень, боротьби з контрабандою, протидії незаконному обігу підакцизних товарів. Попередні домовленості, досягнуті між керівництвом ДФС та Митного департаменту Литви під час конференції Twinning 19-20 вересня у Києві, вже набули практичної реалізації.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти