Японці відкриють новий автозавод в Україні

Один з провідних виробників електрообладнання для автомобілів японська компанія Fujikura Automotive Europe GmbH має намір відкрити на Львівщині своє третє підприємство, а ще два заводи планують побудувати в інших регіонах України.

Про це компанія завила на зустрічі з керівником Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою, передає Автотема.

Цитата: 
«Наше зростання дозволяє нам планувати розширення діяльності, тому цілком ймовірно, що вже в наступному році ми будемо говорити про відкриття нового заводу на території Львівської області», – сказав президент Fujikura Акіра Сасагава.

У квітні 2016 року, перший завод електрообладнання та автозапчастин японської компанії Fujikura був відкритий у Львові, а в вересні 2016 року – в м Рава-Руська Львівської обл.

Нагадаємо, на ЗАЗі в 2018 році стартує збірка корейських тракторів LS – це новий бренд відомого в Південній Кореї підрозділу LG Heavy. На початковому етапі планується великовузлове SKD-складання тракторів, потім в планах – наблизитися до промислової CKD-складання.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти