У Польщі почали боятися українських водіїв

Український автомобіліст «відзначився» у сусідній Польщі.

Нещодавно, під час нічного патрулювання поліцейські Вроцлава на одному з перехресть міста помітили бійку між двома чоловіками, яка відбувалась поруч з автомобілем Toyota, повідомляє AUTO.RIA з посиланням на Moto.pl. Один з учасників інциденту повідомив, що кілька хвилин тому за допомогою мобільного додатку він замовив послугу з перевезення, виконати яку взявся інший учасник бійки.

На жаль, водієм служби перевезень виявився українець. Який, на додачу, ще й був добряче напідпитку: згідно з рапортом поліціянтів, прилад показав 1,8 проміле. Пасажир розповів, що 28-річний водій надто небезпечно керував автомобілем, і від нього було чути запах алкоголю. Коли ж його попросили зупинити авто, він відмовився, ще й влаштував бійку, – спершу у салоні, а пізніше продовжив її на вулиці.

І прямо на тому ж місці до пригоди додались нові деталі: під’їхав ще один мешканець Вроцлава, який повідомив що кількома хвилинами раніше його Опель пошкодив той самий нетверезий водій.

В результаті порушника затримано, позбавлено водійських прав та вилучено свідоцтво про реєстрацію автомобіля. Далі справу розглядатиме місцевий суд, а за попередніми даними поліції, окрім відповідальності за кожне з вчинених порушень, до нашого співвітчизника може бути застосоване позбавлення волі на строк до 2 років.

Якщо такі випадки почастішають, то поляки, без сумніву, почнуть боятися українських водіїв, а дехто вже зробив певні висновки…

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти