МАЗ привіз до України новітню модель (фото)

Мінський автозавод поставив в аеропорт Бориспіль перонний автобус нового покоління МАЗ-271. Це перша поставка такого виду продукції для білоруського виробника на український ринок, де раніше використовувалися виключно європейські моделі.

Як повідомляє AUTO-Consulting, друге покоління перонних автобусів МАЗ-271 створювалось, в тому числі, з урахуванням побажань фахівців головного аеропорту України. До кінця року аеропорт «Бориспіль» закупить ще 5 таких МАЗ-271.

Автобус має 6 подвійних автоматичних дверей (по три з кожного боку) і рівень підлоги станвоить всього 340 мм. При цьому, під час посадки-висадки, пневмопідвіска ще додатково знижує кліренс на 40 мм.

МАЗ-271 може вмістити 112 пасажирів. Кабіна водія і супроводжуючого відокремлена перегородкою. Загальна довжина автобуса – 14480 мм, а ширина – 3190 мм. Це перший автобус МАЗа без дзеркал заднього огляду. Замість них встановлені відеокамери і монітори в кабіні.

Автобус оснащений двигуном Mercedes-Benz OM 926 LA потужністю 238 к.с. стандарту Євро-5 і автоматичною коробкою передач Allison.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти