Укравтодор співпрацюватиме із сервісом таксі Bolt: про що домовилися

Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочинає співробітництво з європейською платформою для замовлення поїздок Bolt.

Про це сьогодні, 31 січня повідомив офіційний сайт відомства.

Як повідомили в Укравтодорі, це один із перших кроків державного агентства на шляху до створення відкритої мережі співробітництва із ключовими міжнародними інноваційними компаніями.

«Довгий час Укравтодор асоціювався з кризовими комунікаціями. Наша мета — змінити це уявлення, і нарешті змінити образ агентства як закритої державної інституції. Укравтодор — це не лише про дороги. Це про збереження життя людей, еко-відповідальність, ефективність і людську взаємодію. У компанії Bolt ми вбачаємо партнера, який сповідує вищезгадані цінності та має необхідний досвід і ресурси, щоб просувати їх спільно з нами», — заявив керівник Укравтодору Олександр Кубраков.

Основний напрям взаємодії Укравтодору та компанії Bolt — просвітницькі проекти, які стосуються безпеки руху, чистих узбіч, культури поведінки на дорогах, а також збору даних про актуальний стан на дорогах.

«Ми інвестуємо в Україну, вважаємо це перспективною справою та будемо розширювати своє покриття по всій країні. Саме тому співпраця з Укравтодором є для нас стратегічним партнерством, яке допоможе втілити важливі для країни проєкти та покращити життя громадян», — підкреслив Тарас Потічний, регіональний менеджер компанії Bolt.

Нагадаємо, в Укравтодорі заявили про будівництво декількох швидкісних трас в 2020 році.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти