Водіїв попередили про небезпеку на дорозі

Станом ранок 6 лютого в Донецькій, Луганській, Одеській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та  Дніпропетровській областях сніг, місцями сильний. В наслідок сильних поривів  вітру подекуди виникли снігові перемети в Київський області.

Як повідомили в Укравтодорі, протягом минулої доби на ґрунті, в областях де спостерігались опади у вигляді снігу, утворився сніговий покров 4-6 см., а в окремих районах Донецької, Дніпропетровської та  Одеської  областей місцями до 20 см.

Середня температура повітря від -3° до  -8°С, на півдні від -2° до  +1°С

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре. В Дніпропетровській та Кіровоградській області місцями ожеледиця, Одеська, Донецька, Запорізька та Луганська області дороги засніжені.

На перевальних ділянках доріг  без опадів опади. Температура середня повітря -8-12°С. Стан покриття на Яблунецькому,  Ужоцькому, Торунському та Вишківському засніжене, на інших мокре.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів,  заокруглених ділянок тощо.

В наслідок складних погодних умов (сильного снігу при поривах вітру 20-25м/с) було обмежено рух великогабаритного транспорту у Одеській області на М-15 Одеса-Рені, км. 11+700-306+150. До відновлення нормальних умов проїзду дорогою вантажні транспортні засоби спрямовуються на подорожні площадки, зокрема біля об’єктів  сервісу.

У Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Одеській та Кіровоградській областях, на деяких ділянках доріг, виникали ускладнення руху великовагового  транспорту, які оперативно ліквідовувались силами дорожніх служб, Нацполіції та ДСНС

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення, крім Одеської області, забезпечено, заторів в русі не зафіксовано.

Для координації дій служб відповідальних за належне транспортне  сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у складі представників ДСНС, Нацполіції, Укртрансбезпека, АТ «ДАК»,  АсМАП, Київська міська та обласна державні адміністрації.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1014 одиниць техніки та  1197 робітника.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти