Названі претенденти на звання «автомобіль року»

В рамках автосалону в Нью-Делі були обрані фіналісти конкурсу «Всесвітній автомобіль року».

Відкриває список претендентів нове покоління Hyundai Sonata. У топової версії даний автомобіль має в своєму оснащенні 2,5-літровий мотор, який видає 180 к.с. і 232 Нм крутного моменту. У парі з двигуном працюватиме 6-діапазонна АКПП.

Наступний –  Kia Soul EV, який здатний проїхати на одній зарядці від 130 до 160 км. Для збільшення запасу ходу на моделі стоїть рекуперативна гальмівна система, яка дозволяє використовувати для підзарядки до 12% кінетичної енергії електрокара.

У рейтингу кращих виявилася і оновлена ​​модель Mazda3. Уже в базовій версії цього автомобіля можна знайти двозонний клімат-контроль, датчики дощу і світла, круїз-контроль, електронне гальмо стоянки й інші корисні опції.

Ще одним претендентом на звання «Всесвітній автомобіль року» став британський кросовер Range Rover Evoque. Новинка може похвалитися стандартним оснащенням, в яке входить 10-дюймовий сенсорний дисплей медіасистеми Touch Pro, світлодіодна оптика, система автоматичного екстреного гальмування і помічник стеження за станом водія.

Модель Mercedes-Benz CLA за результатами минулого року стала однією з найбезпечніших в світі, тому вона не випадково в даному списку. В арсеналі автомобіля знаходиться 2,0-літровий двигун, потужність якого може варіюватися від 163 до 224 к.с. в залежності від версії.

Також в список номінантів потрапив і оновлений хетчбек Volkswagen Golf восьмого покоління. Автомобіль має сучасну зовнішність і оснащення, а також широкий вибір силових агрегатів.

Замикає представлений ТОП нова модель Porsche 911 Turbo. Новинку оснастять 3,8-літровим двигуном продуктивністю 610 кінських сил. Першу «сотню» електрокар буде набирати на 0,4 секунди швидше за попередника, при цьому максимальна швидкість залишиться колишньою – на позначці 330 км/год.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти