Кількість електронних договорів автоцивілки перевищила 2 млн

На кінець квітня 2020 р. укладено 2,17 млн. електронних договорів, загальний обсяг премій за якими становить 1,7 млрд. грн.(за період з лютого 2018 р.). Лише в самому квітні автовласники придбали рекордну кількість електронних полісів за місяць – 250 тис. шт.

Частка електронних полісів в загальній кількості договорів ОСЦПВ наблизилась до 30%.

Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко відзначив, що карантин продемонстрував, наскільки важливою виявилася робота з діджитальної трансформації галузі ОСЦПВ.

«Цифрові рішення допомогли під час пандемії зберегти організованість роботи страхових компаній і можливість продовжувати якісно обслуговувати клієнтів. Через кілька днів після запровадження карантину ми провели опитування страховиків, щоб зрозуміти, як змінилася їх робота в нових умовах, і розповісти українським автовласникам, що зроблено для того, аби вони могли незважаючи на кризу, зручно та безпечно укладати, переукладати договори ОСЦПВ, оформляти ДТП і отримувати страхові виплати», – каже він.

Отримані відповіді показали, що страховики ОСЦПВ швидко адаптувалися. Вони запропонували клієнтам, одержувачам страхових виплат, партнерам, співробітникам цілу систему цифрової підтримки: комунікації та консультації через сучасні діджітальні канали, укладання електронних договорів ОСЦПВ, електронний європротокол, можливість віддаленого надання інформації про обставини страхового випадку, системи віддаленої роботи для персоналу тощо».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти