Новий позашляховик Smart може з’явитися вже в 2022 році

Разом зі своїми новими китайськими партнерами Geely, материнською компанією Volvo, яка придбала 50% бренду Smart раніше в цьому році, Daimler, схоже, зайнявся розробкою нового автомобіля, який приєднається до нових ForTwo і ForFour.

Докладної інформації про нову модель Smart поки немає, тому нам доведеться почекати і подивитися, чи буде це «заряджена» версія нового ForFour або новинка отримає інший дизайн. Закордонні експерти схиляються більше до другого варіанту, проте абсолютно точно впевнені, що модель розділить платформи з новими ForTwo і ForFour. Передбачається, що автомобіль буде зібраний в Китаї, звідки він буде експортуватися на світові ринки.

Говорячи про бренд Smart з британським виданням, керівник відділу досліджень і розробок Mercedes Маркус Шафер сказав: «Працюючи з Geely, ми маємо доступ до більших масштабів, ноу-хау Geely і тісної співпраці з Volvo.» Він також пояснив, що «у нас є гени бренду, з інженерною та дизайнерською міццю у нас гарний початок. Що стосується продукту, я б сказав «стежте за оновленнями».

Не виключено, що майбутньою новинкою Smart стане електричний позашляховик. Однак нам залишається тільки стежити за новинами марки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти