Renault змушена скоротити персонал через спад продажів

Компанія Renault планує скоротити близько 400 з 3200 робочих на своєму словенському заводі після того, як попит на автомобілі впав через коронавірус.

У вівторок в своїй заяві Renault розповіла, що його завод Revoz в Ново-Місце зупинить третю зміну через невизначеність на світовому автомобільному ринку, викликану пандемією COVID-19. При цьому раніше в компанії відзначали, що хочуть відновити роботу третьої зміни вже в травні.

Відзначимо, що на заводі марки в Словенії збираються компактні моделі Renault Clio і Twingo, поряд з електричним Smart ForFour. Завод припинив виробництво в середині березня на шість тижнів через епідемію коронавірусу.

До теперішнього часу в Словенії зареєстровано 1467 випадків коронавірусу і 104 випадки смерті. Країна минулого тижня стала першою європейською державою, що поклала кінець пандемії коронавірусу, але громадяни як і раніше зобов’язані носити маски в громадських місцях, дезінфікувати руки при вході в приміщення і триматися на відстані не менше 1,5 метрів один від одного.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти