Універсал Toyota Corolla повернеться на американський ринок

Універсали не надто популярні в США, тому японський автовиробник давно прибрав їх з модельного ряду. Однак незабаром все може кардинально змінитися.

Як повідомляється, Toyota подала документи в американське відомство на патент двох нових назв: «Toyota BZ» і «Capstone». Документи були оформлені тільки минулого тижня, тому ще занадто рано говорити про те, що задумав японський автовиробник, проте експерти вже будують деякі припущення.

Назва «Capstone» може бути призначена для нового топового виконання моделей або для нової позашляхової модифікації будь-якої моделі. У заявці не передбачено будь-яких конкретних згадок, хоча позашляховим пакетом з такою назвою можуть оснастити субкомпактний кросовер Toyota C-HR, щоб зробити його конкурентом Jeep Renegade.

Але особливої уваги заслуговує патент на назву «Toyota BZ». Не виключено, що під такою назвою буде випускатися універсал Toyota Corolla. Варто відзначити, що Corolla останнього покоління, яка вже продається в США як седан, гібридний седан і хетчбек, отримала чудові відгуки з моменту свого дебюту понад рік тому. Насправді універсал Corolla, який отримав назву Corolla Touring Sports, вже продається на декількох закордонних ринках, в тому числі і європейському.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти