Audi створить хмарний сервіс для автомобілів концерну Volkswagen

Capgemini і Audi оголосили про запуск спільного підприємства – XL2. Після схвалення регулюючих органів компанія була створена в кінці квітня. Вона надаватиме послуги в області цифрових технологій і консалтингу, а саме в області SAP S/4HANA і хмарних сервісів, в першу чергу для Audi і всієї Volkswagen Group.

Як повідомляє прес-служба Audi, компанія XL2 об’єднує гнучку культуру стартапів, підкріплену двома світовими лідерами галузі. Мета компанії полягає в тому, щоб поступово розширювати свій проектний бізнес і протягом наступних п’яти років стати світовим лідером з розробки хмарних сервісів.

XL2 була заснована Audi і Capgemini для підтримки автомобільної промисловості в області цифрового перетворення. Спільне підприємство, яке спеціалізується на консультаційних і технологічних послугах для хмарних сервісів і SAP S/4HANA, має галузеві рішення, такі як SAP Leonardo. XL2 розроблений для забезпечення наскрізного цифрового виробництва, що охоплює всі центральні процеси, включаючи планування виробництва, логістику, фінанси, технічне обслуговування, управління якістю і матеріалами.

Франк Лойдл, директор з інформаційних технологій в AUDI AG: «Гнучкий і масштабований спосіб роботи XL2 і його орієнтація на важливі ключові технології є частиною нашого бачення і наших потреб в подальшому просуванні цифровізації. Наші довгострокові відносини з Capgemini і його перевірені можливості в автомобільній промисловості і SAP робить його придатним партнером».

Мета цієї гнучкої, інноваційної компанії — створити потужну структуру протягом наступних 5 років, щоб обслуговувати більше проектів в майбутньому. В даний час компанія шукає консультантів SAP, розробників програмного забезпечення, а також аналітиків і інженерів даних, від випускників до визнаних експертів. Штаб-квартира XL2 знаходиться в Хайльбронні, Німеччина, в безпосередній близькості від виробничої площадки Audi в Неккарзульмі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти