Прем’єра нового Nissan Ariya відбудеться в липні

Nissan представив ще одне загадкове зображення свого майбутнього електричного кросовера Ariya і оголосив, що його офіційна прем’єра відбудеться в липні.

Новий кросовер, як і представлений раніше на Токійському автосалоні в 2019 році Ariya Concept, буде мати аналогічну світлову сигнатуру спереду, з традиційною решіткою радіатора, обрамлена двома світлодіодними смужками. Випущене японським виробником зображення не дуже інформативне, але дає зрозуміти, що новинка буде мати дуже схожі пропорції з концепцією.

Nissan Ariya як і раніше має похилу лінію даху і встановлений на даху спойлер, і коли він дебютує через кілька тижнів, він матиме не такі «гострі» бампери, більш традиційні дверні ручки і кілька інших модифікацій, які були опубліковані в вигляді патентних зображень у квітні.

«Новий Rogue» з точки зору розмірів буде пересуватися на спеціальній платформі для електромобілів. Очікується, що Ariya отримає напівавтономну систему ProPilot, яка буде підтримувати автоматичне водіння по автомагістралі, а також новітні системи безпеки і технології, доступні на сучасних моделях Nissan. Про двигуни поки нічого не відомо, за винятком того, що він буде повністю електричним і буде складатися з двох моторів — по одному на кожну вісь.

«Світ чекає стрибок вперед. Ariya Concept відповів на виклик з його переосмисленням сегменті кросоверів з нуля, в тому числі відмінних рис дизайну, зручності і простору інтер’єру, і продуктивності спортивного автомобіля. Навіть звичайний елемент, такий як традиційна передня решітка, перетворився в приголомшливий “щит” для захисту важливих технологій, що використовуються для допомоги водієві ProPilot», – прокоментував автовиробник свій тизер.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти