Volkswagen офіційно представив оновлений Tiguan

Крім змін в дизайні, новий кросовер став безпечнішим, завдяки передовим технологіям.

Німецька компанія офіційно представила рестайлінгову версію свого компактного кросовера Tiguan. Новинка отримала більш свіжий дизайн та новітнє обладнання, що позначилося на рівні безпеки автомобіля. Візуально новий Tiguan має багато спільного з останнім Golf.

Кросовер отримав модернізовані світлодіодні фари і задні ліхтарі, велику решітку радіатора, напис «TIGUAN» на кришці багажника і переглянутий бампер із збільшеними вентиляційними отворами.

Tiguan буде представлений в чотирьох комплектаціях: S, SE, SE R-Line і SEL R-Line. Крім того як опції в моделях SE і вище будуть доступні сидіння третього ряду і система повного приводу.

У базовій версії S новинка має стандартні 17-дюймові колеса, в модифікації SE розмір збільшиться до 18 дюймів, а комплектації SE R-Line кросовер отримав 19-дюймові колеса, а також кілька затемнених елементів оздоблення. Понад те, SEL R-Line отримує 20-дюймові колеса і ряд функцій. Tiguan також пропонує два нові варіанти кольору кузова для 2022 модельного року: Oryx White і Kings Red.

Основні зміни відбулися в інтер’єрі Tiguan 2022 року. Кросовер оснащений новим багатофункціональним рульовим колесом, а також оновленою центральною консоллю, на якій розміщений оновлений сенсорний екран. Модель має новітню інформаційно-розважальну систему MIB3, а також цифрову комбінацію приладів.

У «базі» кросовер має тканинну обробку, а моделі SE і SE R-Line отримали оббивку зі штучної шкіри в чотирьох колірних варіантах: Titan Black, Storm Grey, Cinnamon і Horizon. У модифікації SE R-Line кросовер має сидіння з натуральної шкіри в чотирьох колірних варіантах: Titan Black, Storm Grey, Noisette і Barrell Craft.

Також новинкою для 2022 року є набір безпеки VW «Travel Assist». Завдяки таким функціям, як адаптивний круїз-контроль з функцією зупинки і руху, а також допомога в підтримці смуги руху, обладнання доступне в якості опції на базовому Tiguan, але входить в стандартну комплектацію моделей середнього класу.

У рух новий Tiguan наводиться 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом потужністю 184 кінських сили і 300 ньютон-метрів крутного моменту. Європейські покупці отримають гарячий Tiguan R з потужністю 315 к.с., а також більш ефективний змінний гібрид з потужністю 241 к.с.
Продажі нового Volkswagen Tiguan на європейському ринку стартують вже наступного місяця.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти