Медики і Toyota розповіли про безпечне використання автомобіля під час карантину

Відповідні інструкції були розроблені японським автовиробником спільно з медиками.

Toyota спільно з лікарями, розробили ряд рекомендацій щодо безпечних автомобільних подорожей в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

Перше, на що лікарі звертають увагу – це маршрут з мінімальною кількістю зупинок. Тобто, менше зупинок – менше контактів з незнайомими людьми, відповідно менший ризик заразитися.

Якщо є можливість, слід відмовитися від поїздок зі сторонніми пасажирами, однак якщо це неминуче – посадіть людини навскоси від водія, а ще краще – на третій ряд сидінь. Також варто частіше провітрювати салон автомобіля або включати кліматичну установку в режимі припливу повітря.

Користуйтеся автоматизованими заправними станціями і намагайтеся заливати якомога більше пального в бак – це позбавить вас від зайвих контактів з незнайомцями. Після кожної зупинки користуйтеся антисептичним розчином для рук або рукавичками під час відвідування заправних комплексів. В останньому випадку варто пам’ятати, що використані рукавички необхідно прибрати в пакет і якомога швидше утилізувати. Практично в кожному автомобілі є запас вологих серветок – змініть їх на антибактеріальні й частіше використовуйте для протирання поверхонь автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти