Гібридний Maserati Ghibli готується до дебюту

Перший серійний гібрид марки Maserati дебютує в 16 липня.

Миттєво впізнавана модель отримує переглянуту решітку радіатора, значною мірою знайомі фари і передній бампер, який поки все ще замаскований. У задній частині стилістичні зміни найбільш помітні, оскільки в оновленого Ghibli з’явилися нові задні ліхтарі, а також перероблений бампер з новою вихлопною рамою.

У той час як зовнішність Maserati Ghibli зазнала лише незначних змін, інтер’єр був повністю оновлений. Цілком ймовірно, Ghibli отримає цифрову комбінацію приладів і оновлену інформаційно-розважальну систему.

Безсумнівно, найбільшою новиною є додавання гібридної силової установки. Згідно з останніми даними, модель буде використовувати «потужну» 325-сильну версію 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом, який використовують Alfa Romeo Giulia і Stelvio, і м’яку гібридну систему на 48 вольт, яка сприятиме зменшенню викидів і споживанн палива. Залишається неясним, чи очікуються які-небудь зміни поточної лінійки двигунів Ghibli, яка представлена 3,0-літровими бензиновим і дизельним V6.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти