Kia опублікувала перше зображення нового ультракомпактного кросовера Sonet

Kia опублікувала першу фотографію серійної версії нового субкомпактного кросовера Sonet, який стане ще однією глобальною моделлю марки.

Провісник Sonet в статусі концепту був показаний на міжнародному автосалоні Auto Expo в Індії в лютому поточного року, і, судячи з першого офіційного дизайнерського ескізу, зовні серійна модель мало чим буде від нього відрізнятися. У конвеєрної версії збережеться агресивний і стрімкий дизайн з фірмовою решіткою радіатора в стилі tiger nose («посмішка тигра») з тривимірним патерном сітки. Від шоу-кара також успадковані великі С-видні повітрозабірники в передньому бампері, рельєфний капот і головна оптика оригінальної конфігурації.

Про технічне оснащення поки немає офіційної інформації. Під час прем’єри шоу-кара Kia згадала лише «інтелектуальну механічну коробку передач» iMT (без педалі зчеплення, але з ручним перемиканням).

Kia Sonet повинен розділити платформу з індійською версією кросовера Hyundai Venue (випускається з 2019 року). Від нього напевно дістануться і мотори: бензинові агрегати об’ємом 1,0 (турбо) і 1,2 л (атмо), а також турбодизель 1,5 л.

Прес-служба Kia пише, що прем’єра Sonet відбудеться «найближчим часом», при цьому його продаватимуть не тільки в Індії, але і в багатьох інших країнах світу.

У специфікації для Індії виробництво машини налагодять на індійському заводі марки в Анантапур, де вже виробляють компактний крос Seltos.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти