Hyundai представила нові технології кондиціонування повітря

Hyundai Motor Group розробила систему кондиціонування нового покоління, яка дозволить підвищити якість повітря в автомобілі і створити більш приємний внутрішній клімат.

Представлені три нові технології кондиціонування повітря: After-Blow, Multi-Air Mode і Fine Dust Indicator. В першу чергу вони з’являться на моделях Hyundai, Kia і Genesis для внутрішнього ринку, а потім поширяться на автомобілі концерну по всьому світу.

After-Blow позбавляє від конденсату на випарнику і пригнічує ріст цвілі в системі кондиціонування, яка може викликати неприємний запах в жарку погоду. З цією проблемою стикаються багато автомобілістів, яким доводиться звертатися до фахівців для прочищення системи або займатися цим самостійно.

Після вимикання двигуна конденсат стікає з випарника природним чином протягом приблизно 30 хвилин. After-Blow активується на 10 хвилин, щоб висушити випарник і всю вологу в повітряному каналі. Система кондиціонування автоматично запускає приплив зовнішнього повітря протягом цього часу, щоб запобігти накопиченню вологи. Для того щоб акумулятор чи не розрядився «в нуль», встановлюється датчик заряду батареї, який також відповідає за відключення системи кондиціонування в холодну пору року.

Multi-Air Mode дозволяє зробити потік повітря від кондиціонера менш настирливим за рахунок перерозподілу його через нові вентиляційні отвори, передбачені в сидіннях водія і пасажира. Цей режим можна вмикати і вимикати в залежності від уподобань.

Нарешті, Fine Dust Indicator відстежує якість повітря в салоні автомобіля в режимі реального часу і надає оцифровану інформацію, дозволяючи водієві управляти якістю повітря. Індикатор відображає концентрацію і рівень забруднення ультрадисперсних частинок (PM 2,5) всередині транспортного засобу, використовуючи числа і кольори для більшої наочності: синій — для забруднень 0-15 мкг/м3, зелений – 16-35 мкг/м3, помаранчевий – 36- 75 мкг/м3, червоний – 76 мкг/м3 або вище. Якщо ультрадисперсних частинок більше 36 мкг/м3, включається режим очищення. Якщо повітря не стає чистішим, це служить нагадуванням про необхідність заміни фільтрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти