Маск назвав електромобілі Tesla занадто дорогими

Ілон Маск назвав нинішні електромобілі Tesla занадто дорогими. Про це він заявив під час конференції з інвесторами.

«Важливо зробити машину доступною. Зараз мене найбільше турбує щодо поточної ситуації той факт, що наші машини недостатньо доступні. Нам потрібно це виправити», – зізнався Маск.

Примітно, що Tesla вже кілька років бореться за зниження вартості своїх електромобілів. Основним успіхом на цьому шляху є випуск Tesla Model 3, ціна якої в США становить від $37990. Але навіть з урахуванням цього Маск впевнений, що Tesla потрібно ще дешевша модель.

Поки глава компанії не дав конкретних термінів, коли ця нова модель з’явиться на ринку. Ймовірно, вона виявиться компактнішою за Model 3. При цьому її виробництво може бути налагоджене навіть не в США або Китаї (тільки в цих країнах зараз є заводи Tesla), а в Європі.

Раніше в липні Маск відповів на твіт, спеціально питаючи про «менший європейський стиль хетчбека», сказавши, що «можливо, було б добре розробити такий в Німеччині». І оскільки це буде модель, націлена на європейський ринок, її випуск може бути налагоджений і на новому Tesla Gigafactory в Німеччині, будівництво якого вже розпочато. Якщо компанія дійсно дасть добро на реалізацію цього проекту, то в кінцевому рахунку може з’явитися доступний компактний електромобіль Tesla Model 2.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти