Нове покоління Mazda CX-5 може змінити назву

У липні минулого року Mazda отримала патенти відразу на кілька нових назв, причому це відбулося після того, як компанія представила кросовер CX-30. Тепер стало відомо, що одна з тих заявок на патенти, для CX-50, може означати появу наступника CX-5, який може з’явитися через пару років.

Як повідомляється, кросовер Mazda CX-50 перейде на нову задньопривідну платформу Mazda, яка також буде лежати в основі нового модернізованого седана Mazda6. Це означає, що кросовер може отримати безліч нових гібридних силових агрегатів. Кращі комплектації отримають 3- і 3,3-літрові рядні шестициліндрові мотори. Також будуть доступні 2,5- і 2,2-літрові мотори.

Дизайн кросовера зміниться, і Mazda піддасться сучасним тенденціям, надавши кросоверу схожий на купе вигляд. Проте, CX-50 отримає мову дизайну Mazda Kodo в передній частині з широкими гратами і тонкими фарами, хоча і очікуються деякі зміни в стилі «молодшого» кросовера CX-30.

Варто підкреслити, що вся інформація має неофіційний характер. У компанії поки ніяк не коментують свої плани на майбутнє. Будь-яких інших подробиць про нову генерацію кросовера Mazda поки немає. Сподіваємося, що презентація новинки відбудеться вже в наступному році.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти