Новий Volkswagen Golf обійдеться в 3 млрд євро

Volkswagen планує інвестувати 3 млрд євро в розробку і виробництво нового покоління своєї популярної моделі VW Golf. Таку заяву зробив глава Volkswagen Group Бренд Остерлох. Це буде вже восьме покоління “Гольфа”, передає autonews.ua.

Усі ці гроші будуть спрямовані на модернізацію заводу Volkswagen у Вольфсбурзі і будівництво там же нового дизайнерського та дослідницького центру. Остерлох впевнений, що інвестиції окупляться. Вони забезпечать майбутнє компанії в довгостроковій перспективі. Відповідне рішення вже прийняла Наглядова рада Volkswagen.

Сума в 3 млрд євро велика навіть для такого автомобільного гіганта, як Volkswagen. Особливо, якщо врахувати, що ці гроші потрібні для розробки і випуску усього однієї моделі. Звичайно, тут потрібно врахувати, що Golf є однією з найпопулярніших моделей в світі. Він приносить величезний дохід Volkswagen Group. Тому німці все ретельно порахували, приймаючи таке рішення.

Це означає, що VW Golf восьмого покоління буде чимось особливим. Він повинен виправдати мільярдні інвестиції та очікування автолюбителів.

Відомо, що ця новинка з’явиться в продажу, швидше за все, в 2019 році. Її побудують на модернізованій платформі MQB, яка лежить в основі нинішнього покоління цієї моделі. Покупцям запропонують й електричну версію. Причому електричною, можливо, стане і версія GTI.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти